woensdag 13 oktober 2010

Goedkope en Luxe Hotels In Parijs

Goedkope hotels in Parijs

Hotel Tamaris: Ideaal gelegen in een rustige straat in het 20e arrondissement in Parijs is dit goedkope hotel in Parijs centrum een aanrader. Hotel Tamaris Parijs is ideaal voor zakenlui, vakantiegangers, cultuur- en winkelliefhebbers. Het hotel biedt 42 gerenoveerde kamers in een sobere maar warme stijl. Wie graag een goedkoop weekendje weg Parijs boekt, is in dit hotel aan het juiste adres. Geen luxe hotel in Parijs maar een goed 2 sterren hotel in Parijs, dichtbij de metro.

Cecil Hotel: In dit 'Hotel de Charme' zult u zich direct thuis voelen. Er is een kleine tuin waar u in het zonnetje kunt ontbijten. Er is ook een grote en comfortabele woonkamer waar u kunt lezen en uit kunt rusten. Hotel Cecil is een gezellig hotelletje in Parijs waar u een warm onthaal krijgt met een persoonlijke benadering.

 

 

Luxe Hotels in Parijs

Hotel Sezz: Hotel Sezz is dan weer een echt luxe hotel in Parijs, gelegen op slechts een korte loopafstand van de Eiffeltoren en de rivier de Seine. De kamers hebben een flat screen TV, Wifi internet, CD / DVD-speler, draadloze telefoon. Verder heeft het hotel een bar La Gran Dame, een vergaderzaal voor maximaal 10 personen en een speciale ruimte met hammam en massagemogelijkheden. Wie een romantisch weekendje Parijs op het oog heeft, kan met gerust hart naar dit romantisch hotel Parijs vertrekken.

Hotel Henri IV: Dit 3 sterren hotel in Parijs doet werkelijk denken aan de tijden van weleer. Dit charme hotel in Parijs is uiterst geschikt voor een romantisch weekendje Parijs. De ganse inrichting met authentieke houten trap ( een beuken trap ) is werkelijk een staaltje van prachtig binnenschrijnwerk. Ondanks de korte brand die er 3 jaar geleden gewoed heeft, is er echt weining brandschade noch waterschade aan het gebouw. Het hotel heeft echt een perfecte herstelling waterschade gehad. Een projectontwikkelaar heeft het gebouw toen bekeken maar toch beslist om het niet af te breken maar volledig te herstellen.
meer info over 4 sterren hotels in Parijs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten